Hola! Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'ús d'aquesta web. Així podem millorar la teva experiència de navegació i ús, a més de poder mostrar-te contingut publicitari del teu interès. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies

Descornadores Horn'up

Descornadores Horn'up

Solució alternativa al descornament per cauterizació dels vasos sanguínis. Fàcil d'utilizar, dolor atenuat, respectuòs al benestar animal, recargable.

Models: 

HORN´UP ( vedells)  : autonomia fins a 80 bedells, 7 segons per cauterizació.

HORN´UP XXL (vedells) : 230V, con capçal ceràmic mes profund i fil calentador de 360º, calenta instantaniament.10 segons per cauterització, conectat a la xarxa elèctrica.

HORN'UP C (cabrits): solució alternativa al descornament per cauterització dels vasos sanguinis. Fàcil d'utilitzar, dolor atenuat, respectuós al benestar animal, autonomia fins a 100 cabrits per càrrega, 10 segons per cauterització, el mateix capçal adaptat com el XXL caprins, recarregable.

HORN'UP XXL (cabrits): solució alternativa al descornament per cauterització dels vasos sanguinis. Fàcil d'utilitzar,dolor atenuat, respectuós al benestar animal, 230V, amb un petit capçal adaptat per als caprins i un fil escalfador de 360 º, escalfa instantàneament, 10 segons per cauterització, connectat a la xarxa elèctrica.

  • Codi de producte: Descornador
  • Disponibilitat: En estoc
  • 0.00€