Hola! Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'ús d'aquesta web. Així podem millorar la teva experiència de navegació i ús, a més de poder mostrar-te contingut publicitari del teu interès. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies

Avís Legal

Informació General

 

El titular del lloc web lloc web www.agri-ram.com és AGRI-RAM S.L., amb NIF B25375155 i domicili situat en Calle Camino BELL-LLOC S/N, 25221, ELS ALAMUS, (Lleida). L'entitat es troba inscrita en el Registre Mercantil amb les següents dades d'inscripció: .

Amb ànim que l'ús del lloc web s'ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, AGRI-RAM S.L. informa a l'usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb AGRI-RAM S.L., a través de l'adreça de correu electrònica: agriramsl@gmail.com.

 

 

Propietat Intel·lectual

 

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d'utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d'autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d'informació excepte autorització prèvia del titular, AGRI-RAM S.L.. No obstant això l'usuari podrà utilitzar informació facilitada per gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.

 

 

Enllaços

 

AGRI-RAM S.L. no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços feia altres llocs o pàgines web que, si escau, poguessin incloure's en el mateix, ja que no té cap tipus de control sobre els mateixos, per la qual cosa l'usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d'ús que regeixin en els mateixos.e